csap

2011.06.17. 21:47

Az apartmanom fürdőjében a Briteknél elterjedt dupla csapos rendszer került kialakításra. Idegenkedem a dugó használatától és a kagylóban történő víz keveréstől. Szerencsére nem is kell ezzel bajlódnom, ugyanis képzeljétek mind a kettőből hideg víz folyik! Igazság szerint ha kb 2 percig folyatom a meleg csapot ide ér a meleg víz. Van kb 20 másodpercig langyos vizem és utána nagyon forró jön belőle. Amúgy az anyagában színezett üveg csempe nagyon tetszik. A színeit sajnos eltorzítva adja vissza a kép.

A bejegyzés trackback címe:

https://orkney.blog.hu/api/trackback/id/tr842993546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kellecsa 2011.06.19. 08:35:03

Kriszti felnevetett, amikor meglátta, mert Ő is megszenvedett vele.
Volna egy javaslatom:
- végy egy biciglisárhányót, lehetőleg (hőre nem lágyuló anyagból, pl fémből)
- fúrj/fűrészelj/harapj?!?! rá valami módon a közepére egy nagy lyukat.
- kösd fel, mint a bika szarvát a csapok alá pl cipőfűzővel, úgy, hogy a víz rögtön a vályúba menjen mindkét oldalon, és középre-lefelé folyva a hideg-meleg víz, a középső lyuknál összeturbulálva pont a tenyeredbe folyó, változó langyosságú elegyet képezzen.
süti beállítások módosítása