hétvégi kirándulás

2011.06.24. 12:31

A spanyol au pairrel nem igazán sikerült összebarátkoznom. A viszkin és a fényképezőgépén kívül nem sok minden érdekli. 19 fős kisbusszal mentünk, egy társas utazás keretében.  Ezeket a helyeket éppen csak érintettük: Stirling Castle, Kilmahog/Callander, Kilchurn Castle. Mindenki leszállt a buszról csinálhattunk egy fényképet majd mentünk tovább. Az utolsó az 5. legtöbbet fotózott kastély Skóciában. Szívesen megnézném közelebbről is. 

Többet időztünk ezeken az állomásokon: Inveraray Castle, Oban

Loch lomond Nagy-Birtannia legnagyobb tava. Egy kis üdülő falu Luss a partján található.

Az A38as út lenyűgöző tájon vezet keresztül. Hatalmas zöld "kopasz" hegyek sejtelmes ködfelhőbe burkolózva és óriási mélységű völgyek. Az egyik pihenő viseli a Rest & Be Thankful nevet. Tényleg lélegzetelállító személyesen ott lenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orkney.blog.hu/api/trackback/id/tr53011146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunludvig 2011.06.24. 12:39:29

Érezzétek jól magatokat és készíts sok fotót!

kellecsa 2011.06.25. 08:37:02

Nem tudom mivel mentek, jó nagy kirándulás
Glasgow engem is nagyon érdekelne, elsősorban Charles Rennie Mackintosh munkássága miatt see:
www.charlesrenniemac.co.uk/
De úgy tudom, hogy Edinburgh Nemzeti Múseumban is rengeteg tárgy (székek), gyüjtemény van tőle
A

kellevir 2011.06.27. 13:00:31

Glasgowót nem érintettük. Tervezek egy másik kirándulást oda. Mackintoshról meséltek most a kiránduláson is. De a székeit ismerem. Köszi.
süti beállítások módosítása