fuse

2011.06.29. 23:37

Érdekes módon itt a biztosítékok sokkal hangsúlyosabban jelennek meg az otthonokban, mint nálunk. Talán elővigyázatosság a magasabb páratartalom miatt. De ha valakinek van rá jobb magyarázata, kíváncsian várom. Szóval szinte minden villany és egyéb kapcsoló és konnektor mellet ott a biztosíték kapcsolója is, amit ha nem használnak le is kapcsolnak. (ez is ellenkező irányban működik, ennek oka, hogy feltűnő legyen ha be maradt kapcsolva, a teteje ugyanis pirosra van színezve) A biztosító táblán csak a 2-3 db főkapcsoló található. Sötétben tapogatom a villanykapcsolót és még a biztosítékát is fel kell ügyeskednem. Illetve pl.: a fagyasztó kapcsolója le van ragasztva mozdíthatatlanul, biztos ami biztos alapon. Előfordult már, hogy egy háztartási gépet sehogyan sem tudtam elindítani, mert nem gondoltam rá, hogy nincs áram alatt. Egyébként magában a csatlakozó dugóban is van egy biztosíték a legtöbb eszközben.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://orkney.blog.hu/api/trackback/id/tr683026103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiGabiga 2011.07.01. 11:51:16

Szia!

Szabad készítened fotókat a házról és a környezetéről, ahol laktok? Nagyon jók ezek a részletfotók is, de csak még inkább kíváncsivá tesz, milyen a házatok egészében.

Hogy telt az első hosszú nap a gyerekekkel?

üdvözöl:
Gabi

kellevir 2011.07.04. 20:18:21

Túléltük. Néha nehéz néha könnyű. Sátraztunk a kertben, szerencsére jó idő volt.
süti beállítások módosítása