házi álatok

2011.07.04. 20:12

 Meg lett a macska! Kb 3 napig egyáltalán nem jelentkezett, de szerencsére haza talált. Amúgy eléggé nyugodt természetű. Igaz hogy előképeim a rajzfilmekből származnak, itt a halakkal teljesen érdektelenül meg vannak egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://orkney.blog.hu/api/trackback/id/tr503039339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kellevir 2011.07.08. 15:28:48

Elutazásuk előtti búcsúzkodásnál meg akartam őket nyugtatni és a következőt mondtam: Nem fogom elfelejteni megenni a macskát. Ezen eléggé megbotránkozott a család. És az anyuka, aki nem szokott kijavítani most megtette. Mentségemre szolgált, hogy vegetáriánus vagyok.

Oreseva 2011.07.08. 16:19:24

Lassan 1 hónpja kint vagy, csodálatos mennyi mindent megnéztél, nem ismerek rád, itthon nem voltál ilyen érdeklődő.
Kérd meg a mamát, hogy ha valamit hbásan mondsz javitson ki, ugy tanulsz, nem haragszol meg érte. Szeretettel gondolok rád, itt 40 fok körüli meleg van,hőségriadót mondtak hét végére. Puszi Mami
süti beállítások módosítása